Hoe reëel zijn uw Italiaanse woonwensen eigenlijk?

Droomt u van een huis in Italie? En laat die droom u niet meer los? Dan wordt het tijd voor de volgende stap: de Second Homebeurs op 1,2 en 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. De daar aanwezige makelaars hebben heel wat keuze. Verleiding ligt op de loer.

Woonwensen-checklist

Voordat u naar huizen gaat kijken, doet u er goed aan om uw droom en wensen te laten toetsen door een professional, door ons dus. Op de Second Home Beurs. Aan de hand van onze speciale woonwensen-checklist scherpt u uw beeld aan zodat u onderbouwd de volgende stap kunt zetten.  

Bedenk

1.    Een vakantie-ervaring is geen woonervaring
2.    Word niet meteen verliefd op een huis zonder alle consequenties te kennen
3.    Zorgvuldigheid en geduld zijn de belangrijkste elementen

En zo zijn er nog meer ‘lessen’, of noem het kritische aandachtspunten, die we graag met u delen.

Onafhankelijke begeleiding

Vanuit La Dolce Casa luisteren we als onafhankelijke deskundigen naar uw droom en vertalen deze naar de realiteit. Dat betekent dat we u soms ook de ogen openen en daarmee een andere richting op sturen. Maar dat alles in uw belang.

Omdat we aan niemand zijn gebonden, behalve aan u, kunnen we u onafhankelijk begeleiden bij het vinden van het voor u ideale huis. Vanuit onze jarenlange expertise behoeden we u voor valkuilen. Geen aankoop met kopzorgen, maar juist met een glimlach.

Komt u bij ons langs om uw woonwensen te laten toetsen? Het is gratis, net als de toegangsbewijzen die we u graag toesturen.

Stuur mij gratis tickets voor de Second Home Beurs op 1-3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

© Foto: Engjell Gjepali op Unsplash