Appartement Girosole Le Marche (PU)

Appartement Girosole Le Marche (PU)

Vraagprijs: € 170.000 onderhandelbaar
Woonopp: 108 m2 / tuin 98m2 in eigendom

Omgeving: Gemeente San Lorenzo in Campo, provincie Pesaro/Urbino - Le Marche

In een veilige gemeenschap van 17 eigenaren wordt in de Borgo Roncaglia in San Lorenzo in Campo, centraal gelegen in Le Marche, aangeboden een gezellige en sfeervol appartement met twee slaapkamers geschikt voor 4-6 personen. Ideaal geschikt voor 2e vakantiehuis, maar ook zeer geschikt voor verhuurmogelijkheden en-of voor investering.
De borgo ligt op loopafstand van het cenrum van het plaatsje, met alle voorzieningen. tussen de uitlopers van de Alpennijnen en ongeveer 25 km. van de Adriatische zee op een heuveltop met een prachtig uitzicht.

Het grote appartement Girosole, woonoppervlak 106m2, is aan weerskanten verbonden aan een ander appartement en is gelegen op tuinniveau. Boven appartement Girosole is ook een appartement gelegen.  Het heeft een woonkamer met open keuken, openhaard, hal, 2 slaapkamers. Verder een badkamer voorzien van douche, toilet, bidet, wastafel. De woning is voorzien van centrale verwarming. Er is een eigen terras en privé tuin van ongeveer 96m2. Zie plattegrond appartement op aanvraag,

De borgo is gebouwd in 2002 en ontwikkeld vanuit een grote boerderij en is daarom zeer gevarieerd qua bouw en heeft daarom een authentiek karakter. Het complex heeft een gezamenlijk buitenzwembad exclusief voor de bewoners, evenals de omliggende tuinen. Een vereniging van eigenaren, geleid door een administrateur, bestuurt het complex en controleert het onderhoud.

Het landschap van de Marken doet onmiskenbaar denken aan Toscana en Umbria. Een stukje ongerept Italië met schilderachtige badplaatsen, prachtige berglandschappen De woning is heel centraal gelegen voor allerlei uitstapjes, allereerst naar het nabijgelegen historische Corinaldo, Urbino, Pesaro, de van romeinse oorsprong zijnde steden Senigallia en Fano en de papierstad Fabriano. De grotten van Frasassi en op afstand de het unieke Sibillini natuurgebeid.

San Lorenzo in Campo is een lieflijk dorp met zijn echte Italiaanse charme. Vanaf de heuveltop kun je bij helder weer de zee zien. Elke dinsdagochtend vindt er een uitgebreide markt plaats met voornamelijk streekproducten. U kunt genieten in de vele restaurants in San Lorenzo en de idylische dorpjes erom heen, waar ze de lekkerste streekgerechten bereiden. In de plaats vindt men o.a. 3 bakkers, 2 slagers, 3 supermarkten en 2 pizzaria’s.

Al met al er is veel te zien in De Marken en men kan er genieten van de prachtige vergezichten en de rust vanaf de Borgo Roncaglia een unieke plek waar het echte La Dolce Vita plaats vindt.

Bekijk de specificaties

Meer informatie aanvragen