Boerenwoning in Pergola, regio Le Marche nabij rivier.

Boerenwoning in Pergola, regio Le Marche nabij rivier.

Vraagprijs: € 200.000
Omgeving: Pergola, regio van Le Marche

Boerenwoning met veel natuubeleving bij Pergola (Le Marche) Heb je altijd al bij een rivier willen wonen, met open velden en een klein bos dat je je eigen bos mag noemen? Deze charmante voormalige boerderij heeft het allemaal.
Terwijl u zich op het platteland voelt, ligt het rustieke huis op een steenworp afstand van het middeleeuwse stadje Pergola in de prachtige regio Le Marche met alle voorzieningen. De woning heeft veel privacy en ligt in een verborgen groene vallei met slechts twee andere huizen en een oude watermolen, temidden van de glooiende heuvels van La Marche, 30 kilometer van de Adriatische kust en
15 minuten van de imposante berg Monte Catria in de Apennijnen.
Deze oude boerderij, opgetrokken met stenen uit de omgeving, werd zorgvuldig gerestaureerd in 2005. Het heeft centrale verwarming, tv aansluiting en ADSL.
Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping bestaan ??uit twee slaapkamers (één groot genoeg om eventueel in twee kamers te verdelen), een woonkamer met open haard, een woonkeuken en een comfortabele badkamer met inloopdouche, allemaal in uitstekende staat. Een kleine maar heerlijke veranda kijkt uit op de tuin.
Op de begane grond bevinden zich de voormalige stallen, nu in gebruik als bergingen, een logeerkamer en een tweede badkamer grenzend aan het terras.
Het huis heeft een grote tuin met de kleine Cesano-rivier die in totaal 4 hectare land met truffelbomen omringt. “We hebben herten en andere wilde dieren gezien en er zwemmen vissen in de rivier. Als je droomt van het starten van je boerderij, is het goed om te weten dat een deel van het land landbouwgrond is en dat er voldoende ruimte is voor kampeertenten (afhankelijk van de toestemming van de autoriteiten). "

Meer informatie aanvragen

De gemarkeerde locatie kan iets afwijken ten opzichte van de daadwerkelijke locatie.