Casale del Salice

Casale del Salice

Vraagprijs: € 250.000
Omgeving: Gemeente Monte Vidon Corrado in Campo, provincie Fermo - Le Marche

Dit prachtige karakteristieke huis ligt temidden van een aantrekkelijk landschap niet ver van Monte Vidon Corrado, een ommuurd stadje in de provincie Fermo in Le Marche.
Het huis is in perfecte conditie en heeft een bewoonbaar bijgebouw. De totale woonoppervlakte is 235 m2 en heeft 5560 m2 eigen grond.

Het hoofdgebouw heeft drie verdiepingen, verbonden door een karakteristieke trap. Op de begane grond is de keuken met een ruime woonkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de grote slaapkamer met een balkon, een badkamer, een bergkamer en nog twee ruime slaapkamers.

Het bijgebouw dat verbonden is aan het huis is recent gerestaureerd. Het heeft een eigen ingang en een eigen tuin. Het heeft een gezellige woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en een bergkamer. De houten dakconstructie is zichtbaar. Een ideaal vakantieverblijf.

De tuin is volledig aangelegd en is beplant met veel verschillende fruitbomen. Bovendien staan er 70 olijfbomen.

Casale del Salice is een waardevolle investering voor wie van het echte Marchegiaanse leven wil genieten en ook nog de gelegenheid wil hebben een aanvullend inkomen te hebben uit de verhuur van het appartement, zoals de huidige eigenaars al doen.

Meer informatie aanvragen

De gemarkeerde locatie kan iets afwijken ten opzichte van de daadwerkelijke locatie.