Lago Maggiore

Lago Maggiore

Vraagprijs: € 340.000
Omgeving: Lago Maggiore

Het Lago Maggiore dat  haar oevers uitstrekt zowel in Zwitserland als in Italie, is al jaren vermaard vanwege haar bijzondere schoonheid  dankzij haar ligging tussen de schitterende bergenlandschap.  Locarno in Zwitserland,  Stresa,  Arona, maar zeker Cannobio zijn bijzonder aangename plekken om te verblijven en te genieten van de bijzondere life-style van deze streek.  

We hebben een heel mooi en luxueus appartement gevonden iets ten noorden van Cannobio in Piaggia Valmara.  Het is gesitueerd op de derde verdieping en heeft een prachtig panoramisch gezicht op het meer. Het meet ruim 100 m2 woonoppervlakte, en heeft een prachtige overdekte veranda met uitzicht op het meer. Er is een kleine tuin en een onoverdekte parkeerplaats, evenals directe toegang tot het strand, dat wordt gedeeld met de andere appartementen van het complex.
Het complex is recent gerenoveerd in 2010.
Het bestaat uit een grote hal, uitgerust met een comfortabele kledingkast, een ruime woon / eetkamer met kitchenette en toegang tot de veranda met uitzicht op het meer, gang, twee badkamers en twee slaapkamers, waarvan er één erg groot is en direct uitkijkt op het overdekte terras. 

Het appartement is voorzien van onafhankelijke nutsvoorzieningen, vloerverwarming, airconditioning, ramen met dubbele beglazing, internetverbinding en gepantserde deur en wordt eventueel gemeubileerd verkocht.

De woning beschikt over een kleine maar heerlijke daktuin aan de achterzijde en een parkeerplaats voor exclusief gebruik.

Vanuit de woonkamer, vanuit de tweepersoonsslaapkamer en vooral vanaf de overdekte veranda kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op het meer.

Piaggio Valmara ligt op een steenworp afstand van de grens met Zwitserland, 3 km van het centrum van Cannobio.

Het is een ideale woonplek en ook heel aantrekkelijk om te verhuren, waardoor het een perfecte investering is. 

Meer informatie aanvragen

De gemarkeerde locatie kan iets afwijken ten opzichte van de daadwerkelijke locatie.