Statige villa vlakbij Castelnuovo Bormida, Acqui Terme, Piemonte.

Statige villa vlakbij Castelnuovo Bormida, Acqui Terme, Piemonte.

Statige villa vlakbij Castelnuovo Bormida, Acqui Terme, regio Piemonte, Italy

Vraagprijs € 350.000,-

woonopp. 700m2 / grondopp. 10.000m2

Op een zeer rustige en zonnige locatie, omgeven door een park van 10.000 vierkante meter grond, ligt deze grote villa op ongeveer 2 km van het centrum van Castelnuovo Bormida.
De villa heeft een totale oppervlakte van ongeveer 700 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de hoofdingang, een studio die leidt naar de grote woonkamer met open haard, een slaapkamer, een keuken en een mooie trap naar de bovenverdieping, evenals twee kamers die momenteel moeten worden gerestaureerd en gebruikt als opslagplaats. .
Op de eerste verdieping is er een grote hal, 2 slaapkamers, een grote master bedroom met inloopkast, eigen balkon en communicerend met een kamer waar het mogelijk is om een eigen badkamer te maken. Er is ook nog een badkamer en een appartement (met een tweede onafhankelijke ingang) met keuken, slaapkamer met eigen balkon, badkamer.
Een trap verbindt de eerste verdieping van de op dit moment onafgemaakte zolder die de gehele oppervlakte van het gebouw beslaat en waar het mogelijk is om meer kamers of appartementen te maken.
Het gebouw, dat momenteel wordt bewoond, vereist nog enkele herstructureringswerken.
Het zou ideaal zijn voor een groot gezin of om een toeristenverblijf te beginnen.

Afstand vanaf Acqui Terme: 13 km
Afstand vanaf Asti: 58 km
Afstand vanaf Turijn: 111 km
Afstand vanaf Milaan: 125 km
Afstand vanaf Genua: 71 km

Meer informatie aanvragen