Financieringswens? Italiaanse hypotheek via LDC is ook mogelijk

 

Financieringswens? La Dolce Casa helpt u daarbij

Is een hypotheek in Italië gewenst dan helpt La Dolce Casa u daarbij. Doorgaans schakelen we een lokale Italiaanse hypotheekspecialst in. In dat geval leggen we het contact en betaalt u het honorarium rechtstreeks. Eventuele extra communicatie zit in onze fee inbegrepen. Lukt het niet op deze wijze dan nemen wij de assistentie zelf ter hand en schakelen we een lokale bank in. In dat geval vragen wij voor onze werkzaamheden een aparte fee. La Dolce Casa voert dus de regie in de gecompliceerde procedure die voor buitenlanders moet worden doorlopen.

De volgende criteria zijn van toepassing: u kunt in het gunstigste geval tot 80% krijgen over de door de bank getaxeerde waarde van het onroerend goed (zie onze blog hierover op deze site). Er is een onderscheid te maken voor eigenaars van een bedrijf. Hier zijn de inkomensgegevens uit de Beheer BV van de afgelopen drie jaar, nodig waarna het geheel zeer kritisch wordt beoordeeld. Voor werknemers, wordt gekeken naar de salaris stroken van de meest recente 3 maanden en het laatste jaaroverzicht. Voorts is het zo dat in alle gevallen de maandlasten voor de hypotheek niet meer mogen bedragen dan 30% van het vrij besteedbaar inkomen. Alle documenten dienen in het Italiaans vertaald te worden. La Dolce Casa zorgt daarvoor. De kosten van de vertaling worden apart in rekening gebracht.

Bovenstaande informatie is vrijblijvend en geldt als norm. Iedere aanvraag wordt individueel beoordeeld. Een hypotheek voor de opzet van een commercieel bedrijf wordt in principe niet verstrekt, als er geen of niet voldoende onderpand aanwezig is. Bij een herfinanciering voor bestaande projecten kunnen we u ook helpen. Uiteraard wordt alle informatie door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Indien wij zelf voor de hypotheek worden ingeschakeld, maken we hiervoor een aparte overeenkomst.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten, huizen of referenties?

Neem dan contact op met ons voor dagelijkse support en hulp met uw vragen.

Gratis advies

Gebruik onze woonwensenchecklist om uw wensen en gedachten in kaart te brengen. We analyseren en bespreken deze en geven u advies. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Verstuur de ingevulde checklist via de contactpagina. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

 


Volg ons op: