Financieringswens? Italiaanse hypotheek via LDC is ook mogelijk

 

Hypotheek

Is een hypotheek in Italië gewenst dan zorgt La Dolce Casa daarvoor. Ook een hypotheekaanvraag wordt zeer snel gerealiseerd dankzij de goede contacten bij de bank waarmee wij samenwerken. Dit ondanks de gecompliceerde procedure die voor buitenlanders moet worden doorlopen. De volgende criteria zijn van toepassing: u kunt tot 80% krijgen van wat de bank vindt dat de waarde is van het onroerend goed. Onderdeel van de aanvraag is derhalve dat de bank zelf een taxatie doet door een eigen taxateur.

Voorts is het zo dat uw maandlasten voor de hypotheek niet meer mogen bedragen dan 30% van het vrij besteedbaar inkomen. Voor de beoordeling van de aanvraag wordt gekeken naar de  inkomensgegevens van de laatste drie jaar, die daarvoor in het Italiaans vertaald moeten worden. Net zoals de hele procedure zorgen we ook daarvoor.
Bovenstaande informatie is vrijblijvend en geldt als norm. Iedere aanvraag wordt individueel beoordeeld. Een hypotheek voor de opzet van een commercieel bedrijf wordt in principe niet verstrekt, als er geen of niet voldoende onderpand aanwezig is. Herfinanciering voor bestaande projecten kunnen ook door ons worden verzorgd.
Voor de hypotheekaanvraag vraagt La Dolce Casa een aparte vergoeding.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten, huizen of referenties?

Neem dan contact op met ons voor dagelijkse support en hulp met uw vragen.

Hebt u al min of meer een concrete gedachte wat u zoekt, upload dan onze checklist, na invulling drukt u op de link onder het formulier en het wordt meteen naar ons toe gemaild. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.