Maak kennis met het LDC team

Ons Team

Frits Hemerik

Doet alle Beneluxcontacten. Was marketing manager voor een grote Belgische multinational. Heeft 12 jaar woonervaring in Italië en 6 jaar jaar ervaring in het adviseren in Italiaans onroerend goed. Deze mix is gebleken zeer goed toepasbaar te zijn om de klantenwensen om te kunnen zetten in de juiste haalbare zoekopdracht. Ook bedrijfsplannen voor een commercieel bedrijf kan hij door zijn marketingervaring goed beoordelen.

Antonella Ghiani

Verzorgt alle contacten in Italië. Zij is Italiaanse, geboren in Belgie. Spreekt vloeiend Nederlands en heeft 10 jaar ervaring in onroerend goed. Werkte voor de overheid en is nu Gemeenteraadslid in San Lorenzo in Campo. Zij kan heel goed de wensen van de klant omzetten in een zoekopdracht, die uiteindelijk leidt tot de juiste woningkeuzes. Als Italiaanse heeft zij heel goed toegang tot alle partijen die nodig zijn voor een onberispelijk aankoopproces. Ze weet ook precies hoe een hypotheekaanvraag juist moet worden aangepakt.

 

Paola Ragni

FIAIP makelaar en onroerend goed administratrice. Bemiddelt en adviseert desgewenst bij overdrachten. Doet administratieve werkzaamheden en belastingaangiftes in opdracht voor relaties van La Dolce Casa. Zij is zeer toegewijd, weet precies wat kan en niet kan binnen de bureaucratie van Italie en is de echtgenote van Matteo onze geometra, een ingespeeld team binnen ons team.

Matteo Guidicci

Geometra. Voor alle relevante bouwkundige- en kadastrale zaken, (ver)bouwbegeleiding en vergunningsaanvragen in welke regio dan ook. Een goede geometra is onmisbaar niet alleen voor het aankoopproces, maar ook voor eventuele verbouwingen en alle nazorg. Hij is ingespeeld in ons team en dat werkt heel efficiënt voor de klant.

Margreet Sjoerts

Advocaat in Italiaanse zaken. Verricht in opdracht juridische zaken. Aangesloten bij de Orde van advocaten in Lecce (It). Wilt u om welke reden dan ook meer zekerheid hebben over bepaalde zaken, dan staat haar deskundigheid ter beschikking. Zij kan ook bemiddelen in fiscale vraagstukken.

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten, huizen of referenties?

Neem dan contact op met ons voor dagelijkse support en hulp met uw vragen.

Hebt u al min of meer een concrete gedachte wat u zoekt, upload dan onze checklist, na invulling drukt u op de link onder het formulier en het wordt meteen naar ons toe gemaild. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.