Referenties

Lees hier hoe klanten met de inzet van La Dolce Casa hun huis in Italië vonden. Wilt u meer informatie van hen, dan brengt La Dolce Casa u graag direct in contact met hen. Mail ons via de contactpagina.

Metz Tegelwerken - fam Wiggers

fam Wiggers

"Wij zijn inmiddels de gelukkige eigenaren van een appartement in San Costanzo, Italië. Bij de aankoop zijn wij geholpen door Antonella en Frits van La Dolce Casa. Al op de Second Home beurs gaven Antonella en Frits ons een goed gevoel. Tijdens ons eerste gesprek op de beurs onderscheidde La Dolce Casa zich duidelijk van grotere bedrijven door de oprechte persoonlijke benadering. Dat trok ons over de streep om met hen het Italiaanse avontuur aan te gaan. Er werd vervolgens goed gehoor gegeven aan onze wensen. Samen maakten we een lijst met woningen die we wilden bekijken.Tijdens onze vakantie planden we een dag om met Antonella huizen te gaan bezichtigen in de door ons gekozen omgeving. En deze dag bracht zoveel meer dan alleen het bezichtigen van de woningen. We kijken er met zoveel plezier naar terug. Al die tijd was het leuk sparren met Antonella en Paola (de makelaar) over de mogelijkheden die de woningen boden. We vonden wat we zochten. De aankoop van de woning kwam mede tot stand door de bemiddeling van La Dolce Casa die daarin behalve behulpzaam, ook zeer deskundig was. Wij zijn heel blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan. Als we verder iets over Antonella, Frits en Paola kunnen zeggen schieten ons de woorden onmisbaar en betrouwbaar als eerste te binnen. Wel zo fijn om op mensen te kunnen bouwen tijdens een aankoop in het buitenland!”

B. en S. Wiggers Doetinchem

Metz Tegelwerken - fam Wiggers
Metz Tegelwerken - familie Winkel

familie Winkel

Vanaf zomer 2017 zijn we begonnen om onze droom tot werkelijkheid te laten komen, een  huis in Italië . Hiervoor heb je ervaren mensen nodig die je kunnen helpen in het aankoop proces, via een tip kwamen we bij la dolce casa terecht.  Antonella  die zelf in Italië woont en de markt goed kent heeft ons in alles geholpen wat de aanloop betreft naar de koop .  Van instanties tot bemiddelen bij de bank voor een hypotheek. Zonder haar hulp was het ons nooit gelukt. Aangezien wij nog in Nederland woonden tijdens de onderhandelingen is het fijn dat Antonella ter plekke werkt om voor ons belangrijke zaken te regelen.  De bureaucratie is ingewikkeld maar uiteindelijk is alles goed gekomen.  Antonella heeft zelfs als getuige opgetreden bij de notaris. 
Nu wonen wij al een jaar in Italië en nog steeds kunnen we bij vragen terugvallen op Antonella
Bianca en Willem. 
 
Metz Tegelwerken - familie Winkel
Metz Tegelwerken - Droomhuis in Lazio

Droomhuis in Lazio

Wij hebben La Dolce Casa benaderd om onze droomwens in vervulling te laten gaan om een huis in Lazio te bezitten. Het keuze- en aankoopproces verliep snel en kordaat, mede dankzij de hardwerkende contactpersoon in Italië, die onmisbaar was door haar kennis van het Italiaans en het Nederlands. Ofschoon we geen klushuis wilden, moest er achteraf veel gebeuren aan het huis, waar we onvoldoende over waren geïnformeerd. Uiteindelijk zijn de werkzaamheden goed en op tijd afgerond en zijn we heel blij met het resultaat.

-P.v.d.B te 's Hertogenbosch

Metz Tegelwerken - Droomhuis in Lazio
Metz Tegelwerken - Huis in Puglia

Huis in Puglia

"Onze zoektocht naar een huis in Puglia deden we samen met het team van La Dolce Casa. Het was een lange weg naar het ideale huis, wat we uiteindelijk hebben gevonden. Dankzij de sympathieke en professionele begeleiding van Frits en Antonella die alles voor ons regelden, zijn wij nu in de laatste fase van de aankoop”

- Gary en Savina F te A.

Metz Tegelwerken - Droomhuis gevonden met La Dolce Casa

Droomhuis gevonden met La Dolce Casa

Nadat we ons eerste contact hebben gelegd op de Second Home beurs, hadden we snel een afspraak thuis met Frits. Onze wensen werden op een rijtje gezet waarbij we al snel het advies kregen ons aanvankelijke idee om in Toscane iets te zoeken, om budgettaire redenen te verleggen naar le Marche. Nadat we van beide kanten input gegeven hebben voor mogelijke huizen, hebben we bezichtigingen gedaan samen met Antonella en Paola, de makelaar uit het team. Dat ging op een fijne en open manier. Er werd tijd genomen voor alle vragen en overdenkingen. Na veel contacten daarna, hebben we de knoop doorgehakt en een definitieve keuze gemaakt, waar we heel erg blij mee zijn. Het aankoopproject verliep helemaal niet makkelijk, maar werden op professionele wijze aangepakt, waarbij wij ons totaal geen zorgen hoefden te maken. 
Nu genieten wij van een mooie accommodatie in Italië, en met een prachtig uitzicht in onze tuin.

 

Rob en Caroline 

Metz Tegelwerken - Droomhuis gevonden met La Dolce Casa