Als de woonwens ingevuld is, verzorgen we ook de (ver)bouwwens

 

Verbouwingen

La Dolce Casa organiseert ook uw (ver)bouw werkzaamheden.

Voor elke vorm van bouwwerkzaamheden na de aankoop kunt u La Dolce Casa inschakelen. Wij verzorgen het hele traject samen met de geometra Matteo Guidicci uit ons team. Haalbaarheidscontrole, vergunningsaanvragen, inschakeling van aannemers enz , maar ook een totale herbouw van een ruïne is allemaal mogelijk. Vaak moet de elektrische installatie vernieuwd worden omdat we meer eisen daaraan stellen vanwege het feit dat de kopers meer apparatuur willen installeren. Wanneer de elektra volgens de huidige normen aangepast wordt, levert dat een waarde verhogend certificaat op. Aardbevingsbestendigheid is ook een belangrijk gegeven. Hiervoor zijn ook normen. Basis daarvoor zijn de vergunningen die in het verleden aan het huis werden verleend. Zijn deze niet naar de laatste bouwvoorschriften, dient een aanpassing gedaan te worden.  Aanpassingen aan het huis zijn binnen de regelgeving daarover mogelijk. 

Natuurlijk verzorgen we de rapportage van de voortgang aan de opdrachtgever, zodat u zelf niet altijd aanwezig hoeft te zijn. 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten, huizen of referenties?

Neem dan contact op met ons voor dagelijkse support en hulp met uw vragen.

Gratis advies

Gebruik onze woonwensenchecklist om uw wensen en gedachten in kaart te brengen. We analyseren en bespreken deze en geven u advies. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Verstuur de ingevulde checklist via de contactpagina. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

 


Volg ons op:

Voorbeeld van een ruïne op een prachtige plaats, die door een slecht fundament en de stuwing van de heuvelrug als bouwwerk verloren is. Maar misschien 180 graden gedraaid, is het een perfecte locatie voor een nieuwbouw in dezelfde traditionele bouwwijze en dan bij voorkeur met gebruikmaking van de oude bouwmaterialen.

Voorbeeld van een te restaureren woning en het ontwerp voor de uiteindelijke realisatie.

Voorbeeld van een afgerond restauratieproject met een nieuw dak, aanpassingen tbv aardbevingsbestendigheid, nieuwe ramen en luiken, nieuwe elektra enz enz.

 

Dakreparaties en versterkingen zijn vaak noodzakelijk . Soms heel eenvoudig en soms wat uitgebreider.